Echinacea cseppek

Echinacea cseppekhamarosan


























Echinacea immunrendszer erősítők

Beszámolók az echinacea termékekről

Megfázás / Influenza
Kicsit szeretném megvédeni a családi csodaszert. Mi megfázás / influenza esetén használjuk (másra eddig nem próbáltuk), és amennyiben úgy és olyan gyakorisággal használja az ember, ahogyan rá van írva, akkor egyszerűen szuper, hamar enyhülést hoz! Szeretem az erős gyógynövényes ízvilágot, az alkohollal kombinálva lenyelést követően jóleső borzongás fut át rajtam (mintha azonnal gyógyulnék tőle. Ezzel a párom sajnos nem tud egyet érteni, gyűlöli az ízét, miután lenyeli a kanálnyi adagot, olyan grimaszt vesz fel, hogy azt Quasimodo is megirigyelné... :) Azonban azt ő is elismeri, hogy nagyon hatásos szer ez, sokkal jobb, mint az ugyancsak kipróbált más márkájú (kellemesebb ízű), hasonló oldatok. Ajánlom, próbáljátok ki!”
szeleske felhasználó,
Immunerősítés
„Nem vártam el az echinacea csepptől, hogy segítsen abban, hogy ne fázzak meg, azonban mégis ez történt. Nagyon hálás vagyok a terméknek, hiszen legyen bármilyen évszak, tél vagy nyár, mindig sikerült nagyon könnyen megfáznom. Egészen addig tartott mindez, míg meg nem ismertem az echinacea-t”
Erős Jutka, Tatabánya
Megfázás
„Amint a nátha és a megfázás első jeleit érzékelem magamon, azonnal elkezdem szedni az echinaceát. Lényegében 1-2 nap után már el is illannak a tünetek.”
Kocsis Albert, Hévíz
Echinacea 30 napos garanciával
2010 - 2018 © ECHINACEA.hu - Magyarország No.1. echinacea oldala